Zoopedagógiai konferencia, Jászberény

2012. 02. 22-24.

 

Nem kellett sokáig várnunk arra, hogy az Új Széchenyi Terv keretében megépült Természet- és Környezetvédelmi Oktatóbázis élettel teljen meg. A hivatalos átadó után közvetlen kezdetét vette a hazai zoopedagógia legrangosabb eseménye, mely idén rendhagyó módon három naposra bővült. A Zoopedagógiai konferencia – az állatkertek nyári táborozásai címet viselő találkozón 11 állatkert képviseltette magát, külön örömünkre szolgál, hogy a Palicsi Állatkert szakemberi is elfogadták meghívásunkat.

Számos előadás mellett, a gyakorlati munka is fontos szerepet kapott, melynek keretében az ország legjobb állatkert-pedagógusai az utolsó napra összeállítottak egy 5 napos nyári zoo-tábori programot.

Kétségtelen, hogy régóta várt és tervezett konferencia volt ez, melynek legnagyobb eredményét a minden napi gyakorlatban az állatkertekbe kilátogató gyermekek is érezni fognak.

Ezúton is köszönjük a kollégáknak a részvételt, az elvégzett munkát és, hogy méltó módón kezdhette meg működését Állatkertünk új épülete.

 

Képek a konferenciáról:

zooped-jb konferencia 1

zooped-jb konferencia 2

zooped-jb konferencia 3

zooped-jb konferencia 4

zooped-jb konferencia 5

zooped-jb konferencia 7

zooped-jb konferencia 6

zooped-jb konferencia 8

zooped-jb konferencia 12

zooped-jb konferencia 13

zooped-jb konferencia 15

Fotók: Tóth Tibor (Jászberényi Állatkert)

J o o m l a T e m p l a t e - by J o om l a g e . c o m